Головна  →  Новини  →  30 липня 2015

Віталій Кличко: «Ми виводимо роботу автокав’ярень з тіні і наводимо лад в сфері пересувної торгівлі»

Віталій Кличко: «Ми виводимо роботу автокав’ярень з тіні і наводимо лад в сфері пересувної торгівлі»

Київський міський голова Віталій Кличко і представники громадської організації «Асоціація мобільних кав’ярень» домовились упорядкувати пересувну дрібнороздрібну торгівлю у Києві для надання безпечного і комфортного сервісу киянам.

Віталій Кличко зустрівся з представниками мобільних автокав’ярень. Вони домовились оголосити початок процедури реєстрації на участь у торгах на право розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торгівлі, згідно зі схемою розміщення автокав’ярень. Проведення торгів призначене на 28 серпня. Водночас сторони домовились утворити робочу групу при Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА щодо доопрацювання відповідної схеми розміщення об’єктів пересувної торгівлі. До складу робочої групи увійдуть представники громадської організації «Асоціація мобільних кав’ярень».

Крім того, мер і власники автокав’ярень дійшли згоди, що об’єкти пересувної торгівлі не розміщатимуться на Хрещатику та Майдані Незалежності до початку проведення торгів.

«Ми виводимо роботу автокав’ярень з тіні і наводимо лад в сфері пересувної торгівлі. Ми завжди декларували чесні і прозорі правила ведення бізнесу в столиці. Підприємці мають платити гроші в бюджет і законно здійснювати торгівлю у відведених для цього місцях. Сьогодні ми знайшли порозуміння з власниками автокав’ярень. Після проведення торгів вони зможуть чесно і легально працювати, а кияни – отримувати безпечний і комфортний сервіс», – зазначив міський голова.

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку