Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

Як добрий господар в очікуванні шановних гостей

Як добрий господар в очікуванні шановних гостей

Як добрий господар, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов напередодні візиту шановних і поважних гостей з нагоди свята першого дзвоника у закладах освіти, зробив чергове інспектування декотрих із них.

Якщо школа №128, переживши літню капітальну реконструкцію, до розпочатку нового навчального року вже декілька тижнів практично готова, і про це неодноразово розповідалося, то візит до школи №141, що на Русанівці, дещо збентежив.

Так, і тут від весни та упродовж літа проводився надзвичайно широкий фронт ремонтних робіт, що майже докорінно змінило матеріально-технічне оснащення цього закладу. Та за 3 доби до відкриття цей об’єкт усе так само нагадує будівельний майданчик: доводяться оздоблювальні роботи ззовні та всередині.

Втім, величезний загал робітників у кожному закутку шкільної будівлі, а на подвір’ї школи – батьків тутешніх учнів укупі з упевненим і спокійним регулюванням їхніми потоками директором установи Юрієм Кіньком налаштували на оптимістичний лад: спільними зусиллями проблеми буде подолано, і 1 вересня ця оновлена установа з готовністю зустріне тих, кому вона призначена. І поважних гостей – так само.

А як це відбудеться практично, розповімо по гарячих слідах події 1 вересня…

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку