Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2015

Благодійний фонд Астрід Ейзенрінг допомагає дніпровчанам

Благодійний фонд Астрід Ейзенрінг допомагає дніпровчанам

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов прийняв голову міжнародного благодійного фонду із Швейцарії «Допомога нужденним дітям» Астрід Ейзенрінг. На зустрічі були також присутні голова правління благодійної організації «Серце до серця» Леонід Соколов, голова профспілки працівників фізичної культури та спорту України Вадим Циганок, президент благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко, волонтери.

Керівник району вручив подяку поважній гості-волонтерці. За останній рік її організація допомогла районному опіковому центру обладнанням на 300 тисяч гривень, а за 10 років діяльності лікарні та дитячі заклади Києва получили гуманітарний вантаж на 10 мільйонів євро.

Очільник району розповів про важкий стан речей в районі, це проблеми через військові дії на сході та реабілітація поранених, забезпечення дітей-переселенців, стан освітянських закладів, проблеми з «Будинком Малютки». Також він підкреслив на скільки важливо благодійним організаціям співпрацювати з органами державної влади. «На даний час, на жаль, у нас є багато випадків шахрайства з допомогою, а органи державної влади точно знають потребу в гуманітарних вантажах та можуть проконтролювати їх використання», - запевнив він.

Астрід Ейзенрінг подякувала за теплий прийом та запевнила, що і надалі буде допомагати нужденним. А це набори для новонароджених, нові ліжка в лікарні, медичний спецодяг та інше. «В вашій країні склалась не проста ситуація та сподіваюсь, що все буде добре. Сьогодні ми можемо допомогти людям ліжками, речами. Це спасе комусь життя а отже ми будемо робити, те що буде допомагати нужденним»,- підкреслила вона.

Після урочистої частини керівник міжнародного благодійного фонду відвідала опіковий центр в київській міській клінічній лікарні №2, куди була направлена чимала допомога. Це спеціальна ванна для особливо важких пацієнтів, комплекти одягу та багато іншого. Медичний персонал щиро дякував за такі подарунки в роботі, які не лише допомагають в роботі а й спасають життя та здоров’я людей.

Підготовлено відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю 

Перейти до спискуВерсiя для друку