Головна  →  Новини  →  27 листопада 2015

Рушник - оберіг поколінь

Рушник - оберіг поколінь

До Міжнародного дня інвалідів 26 листопада 2015 року в відділенні соціально-медичної реабілітації, дітей хворих на ДЦП та ранньої соціальної реабілітації Територіального центру соціального обслуговування було проведено музичне заняття «Родинне свято – я люблю Україну».

До свята завітали шановні гості : начальник управління праці та соціального захисту населення Олександра Соя, в.о. директора Територіального центру Людмила Рудковська, представники корпорації «СТЕЛС-1».                                        

Ведуча свята - вчитель-реабілітолог Марина Полякова вітала  присутніх та запрошувала: «на хліб та сіль, на слово щире, на дружне Родинне свято».

Батьки, гості, запрошенні на музичне свято, з задоволенням дивилися та слухали діток. Всі разом співали пісні про Україну, Василенко Ганна читала вірш про рідних. Цікавим виявився конкурс для мам. Хто швидше заплете коси? Мами Солошенко Насті та Андрія Боровика впорались з завданням успішно. Марина Полякова запропонувала дітям, з допомогою вихователів, взяти участь у створенні народного символа України – оберіга поколінь, вишитого рушника. Кожна дитина дотиком своєї долоньки залишила частину свого серця яскравою квіточкою! Результат їх спільної справи був подарований президенту корпорації «СТЕЛС-1» Вячеславу Павліву. Словами щирої подяки за свято, кожна дитина отримала від нього мягку іграшку. Наприкінці зустрічі гості, за звичаєм, сфотографувались біля  Дерева бажань, щоб знову повернутись...

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування

Перейти до спискуВерсiя для друку