Головна  →  Оголошення  →  29 квітня 2016

День пам'яті та примирення День Перемоги у Другій світовій війні

Організатори:

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини, управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

 

08 травня 2016 року 0 10.00 в Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) відбудеться урочисте покладання квітів до Кургану Безсмертя за участю ветеранів Другої світової війни, керівництва та громадськості м.Києва.

 

08 травня 2016 року 0 12.00 у Сквері (вул. Алма-Атинська, 109) відбудетьсяурочисте покладання квітів до Пам'ятного знаку робітникам ДВРЗ, що загинули в роки війни, за участю ветеранів Другої світової війни, керівництва та громадськості м. Києва.

 

09 травня 2016 року з 14.00 в Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) відбудеться районне культурно-мистецьке свято, присвячене Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми святкуємо Перемогу. Водночас, в цей день разом з усім світом сумуємо за мільйонами життів, які були втрачені в боях, на окупованих територіях, в концтаборах. Ми віддаємо шану жертвам війни, усім, хто боровся за звільнення Вітчизни, Європейського континенту та усього світу від нацистської тиранії.

На головному майданчику на гостей свята чекатимуть: виступ Київського муніципального академічного духового оркестру, художніх колективів Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва та частування солдатською кашею.

 

Запрошуємо усіх бажаючих зустрічати День Перемоги разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку