Головна  →  Новини  →  5 травня 2016

Як святкуватимемо День Перемоги

Як святкуватимемо День Перемоги

Фактично святкові заходи розпочнуться вже 6-го травня. Цього дня об 11.00 представники Дніпровської райдержадміністрації відвідають ветеранів, що знаходяться в Київській міській клінічній лікарні №11 (вул. Рогозівська, 6) та привітають їх зі святом. Того ж дня о 15.00 в КМДА відбудеться  зустріч керівництва міста з учасниками бойових дій під час Великої Вітчизняної війни, представниками громадських організацій ветеранів війни. Серед запрошених - Герой Радянського Союзу генерал-майор Володимир Полупанов та ще 7 ветеранів-дніпровчан.

У Дніпровському районі столиці відбудеться ціла низка районних заходів із відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги. Так у неділю 8 травня, у День пам’яті та примирення, у парку культури та відпочинку «Перемога» (бульвар Перова, 2) о 10.00 розпочнеться ритуал Пам’яті та покладання квітів до пам’ятних знаків та місць, які розташовані в парку. Того ж дня, але о 12.00 відбудеться аналогічний захід біля Пам’ятного знаку на честь працівників ДВРЗ, що загинули в роки війни (вул. Алма-Атинська, 101, сквер).

У понеділок 9 травня кияни запрошуються до парку культури та відпочинку «Перемога», де з 14.00 розпочнеться народне гуляння, присвячене Дню Перемоги. Участь у заходах візьмуть муніципальний оркестр, актори театру «Арт-Мікс», які у військових одностроях та сукнях-моделях 40-х років покажуть театральні композиції. Будуть обов’язкова солдатська каша з польової кухні та міцний армійський чай. 

9 травня о 12.00 рада ветеранів АТО Дніпровського району проведе покладання квітів до пам’ятних знаків та місць, які розташовані в парку "Перемога"     

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю за інформацією управління культури , туризму та охорони культурної спадщини.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку