Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Останній дзвоник у школах району: щасливого дорослого життя, випускники

Останній дзвоник у школах району: щасливого дорослого життя, випускники

Сьогодні для 1778 одинадцятикласників та 2484 дев’ятикласників, що навчаються у загальноосвітніх навчальних закладах Дніпровського району столиці, пролунав останній дзвоник. Голова райдержадміністрації Петро Онофрійчук, разом зі своїм заступником Аллою Загородньою та начальником районного управління освіти Наталією Іваніною завітали на свято останнього дзвоника до школи № 258 та привітали випускників із завершенням навчання.

Очільник району побажав їм упевненості в своїх силах, досягнення обраної мети та всіляких життєвих гараздів у дорослому житті. За народною традицією, як побажання щасливого майбутнього, випускникам та усім школярам, вчителям, їхнім батькам тощо, очільник району та керівник управління освіти посипали їх зерном пшениці.

Цього року в школі № 258 у доросле життя відправляються 105 випускників. Найталановитішим й найуспішнішим із них, а також їхнім мудрим та невтомним учителям-наставникам Петро Онофрійчук вручив Подяки голови райдержадміністрації.

На святі останнього дзвоника школярі презентували гарну концертну програму, а згодом випускник на плечах проніс першокласницю, яка й відтворила цей самий так званий «останній» дзвінок. Дуже символічне й щемляче видовище. Й наостанок випускники пройшли до школи повз рушники з надписами «На щастя», що тримали над ними їхні матусі.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики і зв’язків із громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку