Головна  →  Новини  →  1 червня 2016

День Києва та День захисту дітей святкували «по-спортивному»

День Києва та День захисту дітей святкували «по-спортивному»

Минулими вихідними з нагоди Дня Києва та Дня захисту дітей у Дніпровському районі пройшла низка спортивних заходів. Організатором яких виступив відділ у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з фізкультурно-спортивними закладами Дніпровського району.

Зокрема, спільно з районним Центром по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання в спортивному залі підліткового клубу «Ракетка» було проведено Відкриту першість Дніпровського району з настільного тенісу серед юнаків та дівчат, в якій взяли участь найкращі майстри ракетки з дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 3, № 21, № 23 та спортивних клубів міста Києва.
Перемоги вибороли дніпровчани: Артем Соломенник, учень ДЮСШ № 3 та Поліна Мерзлікіна, вихованка спортивного клубу «Ракетка».

Спільно з ТОВ «Школа плавання і здоров’я» в Палаці підводного спорту на Дарницькій площі  проведено масові змагання на Першість Дніпровського району міста Києва з плавання серед школярів та студентів. Всього взяло участь понад 400 учасників.

Спільно зі Спеціалізованою дитячо-юнацькою школою олімпійського резерву № 16 проведено Чемпіонат СДЮШОР № 16 з баскетболу серед команд юнаків 2000-2001 років народження. У видовищній боротьбі перемогу здобули баскетболісти команди організаторів Чемпіонату (тренер – Леся Полуяхтова).

Змістовне та різноманітне спортивне життя Дніпровського району триває, попереду нові змагання.

Підготовлено за інформацією  відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

       

Перейти до спискуВерсiя для друку