Головна  →  Новини  →  2 листопада 2016

Зростає експортний потенціал підприємства «Фанплит»

Зростає експортний потенціал підприємства «Фанплит»

Одне з успішних підприємств Дніпровського району - приватне акціонерне товариство «Фанплит», яке спеціалізується на випуску фанери, плит ДВП (MDF) та меблів, розширює свій експортний потенціал.

31 жовтня 2016 року відбулася урочиста відправка першої партії продукції цього підприємства (MDF у контейнерах) до Республіки Іран. Захід відбувся за участю представника Київської міської державної адміністрації, керівництва Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Київської торгово-промислової палати, Київської міської асоціації промисловості, будівництва, транспорту та зв'язку.

«Ця подія має особливо важливе значення для Дніпровського району, тому що це не лише надходження валюти в державу, що особливо актуально в нинішній економічній ситуації, а й перш за все, робочі місця для мешканців району, сплата податків до бюджету. Крім цього експорт готової продукції це важлива складова іміджу нашої держави закордоном» - підкреслив голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук.

Нині ПрАТ «Фанплит» успішно експортує свою продукцію в 30 країн світу і є одним з переможців конкурсу «Кращий експортер року» серед підприємств міста Києва за результатами фінансово-господарської діяльності за 2015 рік.

Запорукою успіху підприємства є не лише модернізація виробничих процесів та впровадження енергозберігаючих технологій, а й стабільний колектив із великою кількістю трудових династій та керівництво, яке працює вже не один десяток років. 

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку