КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2016

З Днем Святого Миколая привітали вихованців шкіл-інтернатів району

З Днем Святого Миколая привітали вихованців шкіл-інтернатів району

Зимової ночі, напередодні 19 грудня, Святий Миколай опускається на срібній вервечці з Неба на Землю. Сивобородий, у довгій золотавій киреї, він заходить до кожного обійстя і кладе у черевики або під подушки свої пречудові небесні гостинці. Найбільше цього свята чекають саме діти. Для них День Святого Миколая приносить казкове чудо – оживають чарівні герої та чекають омріяні подарунки.

Саме з нагоди Дня Святого Миколая 700 вихованців шкіл-інтернатів Дніпровського району № 18, №14 та №26 привітали зі святом, побажали здійснення всіх мрій, щасливого та веселого Нового Року і Різдва Христового в. о. голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня та начальник районного управління освіти Наталія Іваніна. Усі діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. Творче вітання для дітей підготували лідери районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО».

Також, вихованців спеціальної школи-інтернат № 26 привітали зі святом, подарували гру в настільний футбол та фрукти і солодощі депутати Київради: Андрій Странніков, Олесь Маляревич, Ярослав Горбунов, Віталій Росляков, Олег Петровець, Сергій Артеменко, Тарас Криворучко.

 За інформацією районного управління освіти



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.