КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2017

«Жовто-блакитна стрічка – символ єднання Українського народу»: загальношкільна акція до Дня Соборності в «Домінанті»

«Жовто-блакитна стрічка – символ єднання Українського народу»: загальношкільна акція до Дня Соборності в «Домінанті»

Лунає пісня солов’їна

І вітер віє степовий.

Моя соборна Україна

Знов зустрічає день новий.

У навчально-виховному комплексі «Домінанта» до Дня Соборності України 20 січня відбулася загальношкільна акція «Жовто-блакитна стрічка – символ єднання Українського народу». Протягом дня були проведені патріотичні заходи:

  • Виховні години «День Соборності України» (1-11 класи).
  • П’ятихвилинки «22 січня в історії України» на уроках історії та участь вчителів історії у виховних годинах та інформаційних бесідах у 3-11 класах.
  • Виготовлення інформаційно-художніх плакатів «22 січня - День Соборності України» та оформлення виставки «Соборність України».
  • Відеопрезентації учнів 9-х класів «День Соборності України. Минуле і сучасне» (вчитель історії Литвин І.В.) за участі кандидата педагогічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії громадянського та морального виховання Інституту проблемного виховання НАПН України Журби Катерини Олександрівни.
  • Виховні заходи у 1-7 класах (вікторина, брейн-ринг, інтелект-турнір) «Усі ми родом з України».

Підсумком загальношкільної акції «Жовто-блакитна стрічка – символ єднання Українського народу» став флешмоб «Україна – єдина країна!», який в єдиному пориві об’єднав учнів закладу у прагненні миру та єдності нашої Соборної України.

За інформацією навчально-виховного комплексу «Домінанта»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.