Головна  →  Новини  →  3 лютого 2017

Навесні розпочнеться будівництво нової школи № 42

Навесні розпочнеться будівництво нової школи № 42

03 лютого в приміщенні комунального підприємства «Житлоінвестбуд-УКБ» відбулась нарада, на якій презентовано проект будівництва нового приміщення загальноосвітньої середньої школи І-ІІІ ступенів № 42. Участь у нараді взяв голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, начальник районного управління освіти Наталія Іваніна, начальник районного управління будівництва Микола Волощук та директор загальноосвітньої середньої школи  І-ІІІ ступенів  № 42 Оксана Завадовська.  

В результаті спільного обговорення проекту навчального закладу ухвалено рішення про початок будівництва школи у другому кварталі 2017 року. Закінчити будівництво планується до 1 вересня 2018 року.

Довідково:

Новий навчальний заклад розташується  за адресою: вул. Хорольська, 19. Школа буде відповідати усім сучасним вимогам та стандартам, а головне задовольнить потреби дітей у гармонійному розвитку. Зокрема у закладі буде сучасна актова зала, комп’ютеризована бібліотека,спортивна зала та плавальний басейн,  медичні приміщення (терапевтичний кабінет, процедурна, фізіотерапевтичний кабінет, кімната психофізіологічного розвантаження, стоматологічний кабінет),  харчоблок з їдальнею, тир, музей з 4 експозиційними залами. Загалом проектна потужність навчального закладу – 36 класів, у яких зможуть навчатися 1080 учнів.

Пришкільна територія також різнопланова за інфраструктурою та змістовним навантаженням. Тут розташуютьсяспортивні майданчики (баскетбольний та міні-футбольний, бігова доріжка, яма для стрибків у довжину), майданчики для тихих та рухливих ігор для учнів початкової школи та вихованців групи продовженого дня, майданчик для вивчення правил дорожнього руху, місце для проведення лінійок та загальних зборів з флагштоком,  господарчий майданчик з окремим в’їздом тощо.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління освіти 

Перейти до спискуВерсiя для друку