Головна  →  Анонси подій  →  7 лютого 2017

Урочистості з нагоди 7-річчя БФ "Дніпровський"

Урочистості з нагоди 7-річчя БФ "Дніпровський"

7 лютого 2017 р. Благодійній організації "Благодійний фонд "Дніпровський" виповнюється 7 років. В цей особливий день хотілося б звернутися до всіх учасників Фонду, наших партнерів, друзів, до всіх, хто нам допомагає навіть невеликими пожертвами, зі словами подяки і побажати залишатися в наш нелегкий час, порою жорстокий, життєлюбами і оптимістами, завжди готовими наповнити любов'ю і добром життя інших людей.

Отже, запрошуємо до кола наших друзів на урочистості з нагоди 7-ї річниці утворення Благодійної організації "Благодійний фонд "Дніпровський".

Під час заходу, ми, разом з вами визначимо найкращий соціальний, культурний та спортивний захід БФ «Дніпровський», вшануємо доброчинців, партнерів, громадських діячів, волонтерів, що номіновані на Почесну відзнаку Благодійної організації «Благодійний фонд «Дніпровський»: «Світ добра», «В єдиному прагненні», «Зірка успіху», «За активну участь у діяльності БО БФ «Дніпровський», а також Почесну Грамоту Благодійної організації «Благодійний фонд «Дніпровський». 

Урочиста церемонія, яка в цьому році називається "Сузір'я друзів" відбудеться 10 лютого 2017 року о 16-00 в приміщенні Центру культури та мистецтв Дніпровського району міста Києва (вул. Алма-Атинська, 109).

На урочистості також запрошені депутати Київради, керівництво Дніпровської районної в місті Києві державної адмінстрації та її підрозділів, громадські організації - колективні члени БФ "Дніпровський", благодійники, волонтери громадські діячи та актори, спортсмени, співаки.

Чекаємо і на Вашу участь!

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Перейти до спискуВерсiя для друку