Головна  →  Новини  →  27 лютого 2017

Розпочато підготовку до участі підприємств Дніпровського району у виставці «Зроблено в Києві»

Розпочато підготовку до участі підприємств Дніпровського району у виставці «Зроблено в Києві»

В рамках святкування Дня Києва 25 травня заплановане проведення виставки-презентації промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві». З метою підготовки до участі у виставці підприємств та організацій району, 27 лютого під головуванням заступника очільника Дніпровського району Алли Загородньої в приміщенні райдержадміністрації (бульвар Праці, 1/1) відбулась робоча нарада. Представників промислових підприємств та науково-дослідних установ району ознайомили із загальними питаннями проведення виставки, цьогорічними особливостями організації заходу та презентацій продукції і наукових розробок. Заступник голови звернула особливу увагу на важливість презентації власної продукції із застосуванням креативних ідей та неформального підходу до демонстрації товарів та послуг.

Начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач зосередився на організаційних питаннях: довів до присутніх інформацію щодо виставкової площі, яку відведено для підприємств та установ Дніпровського району, окреслив питання, відповіді на які найближчим часом чекають від учасників виставки – визначення відповідальних осіб, пропозиції по необхідній площі, заявки на перелік обладнання, тощо.

За підсумками наради заплановано майбутню робочу зустріч вже із визначеними від підприємств та установ відповідальними особами, які представлять перші напрацювання з організаційних питань участі у виставці та презентації виробів і наукових розробок.

До участі були запрошені керівники: ТОВ «КМЗ  «Магістраль» ім. М.П. Шульгіна»,  ПрАТ «Фанплит», ПАТ «Київський завод  «Граніт», ТОВ «Текс – Стиль», Інститут хімії високомолекулярних сполук НАНУ, ДП «НДІ «Еластик», КУВП №4 УТОС, Інститут продовольчих ресурсів НААНУ, ТОВ «Київміськвторресурси», ПАТ «Укрпластик», Державне дослідне підприємство  інституту продовольчих ресурсів НААНУ, ТОВ «Герольдмайстер», ТОВ «ЛІМ».

Довідково:

Виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві» пройде 25 травня. Для її проведення планується задіяти один з найбільших Виставкових центрів столиці. Вірогідним є залучення Міжнародного виставкового центру (проспект Броварський, 15).

Учасниками виставки є київські промислові підприємства, наукові установи та інші організації, які задіяні у виробництві і просуванні продукції підприємств столиці на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 11.01.2017 №13 розпочав роботу Організаційний комітет проведення виставки.

Фінансування усіх робіт, пов’язаних з її організацією та проведенням, відбувається за рахунок міського бюджету. Учасники не оплачують участь у виставці. Передбачено окремі зони для проведення переговорів, прес-брифінгів, тощо.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку