КМДА Київська міська державна адміністрація


7 березня 2017

Очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук привітав жінок з 8 березня

Очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук привітав жінок з 8 березня

06 березня в приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня. Очільник району Петро Онофрійчук привітав зі святом усіх жінок, побажавши весняного настрою, благополуччя та кохання. Також Подякою голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну працю та з нагоди 8 березня було відзначено кращих працівниць Дніпровського району в різних галузях господарства, Героїв соціалістичної праці та Героя України, багатодітних матерів та багатодітних матерів, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Квіти та подарунки чарівним жінкам очільнику району допомагали вручати вихованці Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, ліцею-інтернату № 23 «Кадецький корпус» та Київського вищого професійного училища водного транспорту.

Після офіційної частини розпочалась концертна програма. Святкове дійство відбувалось на сцені актової зали, зі смаком та душею прикрашеній тематичним панно, виготовленим вихованцями зразкового художнього колективу «Клуб декоративного розпису «Палітра».

Настрій та чудову атмосферу свята створював Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України під керівництвом полковника Василя Неграя. Різнопланова та насичена програма, що включала в себе виконання народних пісень, класичних музичних творів та запальних танців, стала ще одним подарунком до свята.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.