КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2017

Відзначили кращих працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Відзначили кращих працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

17 березня в актовій залі Дніпровської райдержадміністрації пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Очільник району Петро Онофрійчук привітав присутніх зі святом, відзначивши значущість їхньої праці для забезпечення комфорту жителів району та побажав наснаги в подальших досягненнях на професійній ниві. До поздоровлень також приєднались депутат Київради Олександр Міщенко та представник Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Сергій Попко.

За сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, повсякденну турботу про мешканців району нагороджено Грамотами та оголошено Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації працівникам комунальних підприємств: «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», а також Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва.

Подяками Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відзначені керівники кращих підприємств з побутового обслуговування Дніпровського району, які стали переможцями щорічного конкурсу-огляду суб'єктів господарювання у сфері побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового підприємства у 2016 році: сервісного центру «Крок – ТТЦ», спільного українсько-американського підприємства «Американська хімчистка», салону краси «Schwarzkopf».

Після офіційної частини урочистості продовжились музичним привітанням від Київського академічного муніципального духового оркестру під керівництвом директора та головного диригента В’ячеслава Коробко. Настрій та чудову атмосферу свята створювала різнопланова та насичена програма, що включала в себе виконання класичних музичних творів, інструментальних композицій, народних пісень та пісень сучасних виконавців. Наприкінці святкового дійства перший заступник очільника району Віктор Сушінець подякував музичному колективу за чудовий настрій та естетичне задоволення, отримані під час концерту, підкресливши високий професіоналізм та майстерність виконавців. А працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення ще раз привітав з їхнім професійним святом, подякувавши за повсякденну та сумлінну роботу.

Відзначили наших комунальників і у Київській міській державній адміністрації: 16 березня їх привітав заступник голови Петро Пантелеєв.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу управління персоналом  та матеріалами: kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.