Головна  →  Новини  →  23 березня 2017

Комунальники району отримали практичні знання з питань цивільного захисту та ліквідації надзвичайних ситуацій

Комунальники району отримали практичні знання з питань цивільного захисту та ліквідації надзвичайних ситуацій

Нещодавно в комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» відбулося об’єктове тренування з питань цивільного захисту під керівництвом директора підприємства Сергія Прогонюка. Тема заняття - «Організація захисту робітників, службовців, непрацюючого населення при виникненні стихійного лиха, великих виробничих аварій та проведення їх ліквідації і наслідків».

До тренувань залучалися представники органів управління, сили та засоби цивільного захисту підприємства, а саме:

  • комісії з питань ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;
  • комісія з питань евакуації;
  • формування цивільного захисту житлово-експлуатаційних дільниць підприємства;
  • аварійно-ремонтна служба підприємства з використанням автомобіля VIAT DYFTO, який обладнаний необхідними приладами для ліквідації аварійних ситуацій.

У ході тренування було відпрацьовано:

  • проведення «збору» керівного складу, працівників та службовців комунального підприємства;
  • дії з організації та проведення аварійно-відновлювальних робіт при ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків за ввідними «Паводок та підтоплення житлових будинків», «Аварія на трубопроводі у підвалі житлового будинку» та «Пожежа».

Безпосередню участь в проведенні тренування по локалізації пожежі, яка «виникла» на території житлово-експлуатаційної дільниці № 406, прийняли провідні інспектори Дніпровського районного управління Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві.

Представники органів управління і формування цивільного захисту підприємства отримали практичні знання та вміння щодо порядку дій при ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, показавши добру організованість і злагодженість в роботі. Загальна оцінка комплексного об’єктового тренування з питань цивільного захисту – «задовільно».

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій

Перейти до спискуВерсiя для друку