Головна  →  Анонси подій  →  25 березня 2017

Вимкніть світло на 1 годину - приєднайтеся до Години Землі 2017!

Вимкніть світло на 1 годину - приєднайтеся до Години Землі 2017!

25 березня 2017 року о 20 год 30 хв люди в Україні та по всьому світу вимкнуть світло на 60 хвилин (1 годину), як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу. Так буде проходити кампанія «Година Землі 2017», яку проводить природоохоронна організація - Всесвітній фонд природи (WWF). Цьогоріч кампанія робить наголос на необхідності та безумовній корисності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

Акція була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи (WWF) в Австралії з метою привернення уваги до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом: у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей з 35 країн світу.

 Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році, а у 2016 році у ній взяло участь понад 75 міст та містечок нашої країни, зокрема Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Маріуполь та інші.

У 2016 році Година Землі пройшла з безпрецедентним успіхом - приєдналося більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світу.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, при проведенні акції робится наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, кожного підприємства та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

 За інформацією районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища та матеріалами Всесвітнього фонду природи (WWF)

Перейти до спискуВерсiя для друку