Головна  →  Новини  →  31 березня 2017

Підприємства Дніпровського району долучилися до збору гуманітарної допомоги Балаклії

Підприємства Дніпровського району долучилися до збору гуманітарної допомоги Балаклії

Останній тиждень увага всієї України була прикута до Балаклійського району Харківської області. Сюди після надзвичайної події внаслідок вибухів на артскладах, завершення розмінування територій почали курсувати фури з гуманітарною допомогою від усіх регіонів держави. Київською міською державною адміністрацією також було організовано збір та відправка гуманітарної допомоги від підприємств та організацій столиці постраждалим мешканцям Балаклії.

Не залишились осторонь і промисловці Дніпровського району. На звернення очільника Дніпровської райдержадміністрації Петра Онофрійчука активну участь в благодійній акції взяли колективи ПрАТ «Фанплит» (генеральний директор Палладій Горбатюк), приватне підприємство «Рабица» (директор Іван Ніколаєв) та інші. До гуманітарного вантажу від підприємств району було долучено фанеру, деревоволокнисті плити, цвяхи тощо. Зокрема, благодійну допомогу (4 куб.м фанери та 415 кв.м ДВП на загальну суму 45 тис грн), надану ПрАТ «Фанплит», на двох вантажних автомобілях доставлено до місця централізованого збору.

Вказані матеріали, які будуть використані для проведення ремонтно-відновлюваних робіт житлових будинків та інфраструктури міста Балаклія, відправлені 31 березня за призначенням.

За інформацією районного відділу промисловості, підприємництва та регуляторної політики 

Перейти до спискуВерсiя для друку