Головна  →  Новини  →  3 квітня 2017

Свято художньої гімнастики на Березняках

Свято художньої гімнастики на Березняках

З 31 березня по 2 квітня в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності (проспект Павла Тичини, 18) проходив уже традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Кубок Березняків 2017».  Заявку на участь в змаганнях подали 36 команд з різних куточків України, а також іноземні майстрині з Литви, Китаю, Лівану та Польщі.

Захід проходив за підтримки депутатів Київської міської ради Віталія Рослякова та Андрія Страннікова. З вітальним словом до учасників змагань звернулись Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, дворазовий чемпіон світу з фехтування на рапірах Юрій Чиж, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Олексій Трофимов та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації Василь Ільєнко. Суддівство забезпечувала суддівська бригада з багатьох регіонів України.  

Більше тисячі дніпровчан та гостей Дніпровського району прийшли вболівати за своїх улюбленців та милуватись високим рівнем майстерності та спортивної підготовки юних учасниць змагань. По закінченню турніру переможців та призерів змагань було нагороджено призами від спонсорів та організаторів турніру.

За інформацією районного відділу у справах сім’ї, молоді та спорту 

Перейти до спискуВерсiя для друку