Головна  →  Новини  →  5 квітня 2017

Із 5 до 12 квітня кияни зможуть пройти позачергові обстеження за основними показниками здоров’я

Із 5 до 12 квітня кияни зможуть пройти позачергові обстеження за основними показниками здоров’я

До відзначення Всесвітнього Дня здоров’я в столиці прийнято рішення провести Декадник здоров’я. У рамках цієї профілактично-оздоровчої акції із 5 до 12 квітня кияни зможуть у зручному форматі відвідати найближчі медичні заклади та зробити діагностику стану організму за основними показниками, проконсультуватися з лікарями, отримати фахові рекомендації. Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Дмитро Турчак.

За його словами, своєчасне виявлення факторів ризику виникнення хвороб, вчасна діагностика та елементарна обізнаність про необхідність профілактики може врятувати не одне життя.

«Закликаю киян скористатися можливістю, обрати зручний час і місце із запропонованих у плані-графіку та прийти до лікаря», – зауважив Дмитро Турчак.

Як повідомили в профільному Департаменті, під час акції можна буде виміряти артеріальний і очний тиск, визначити індекс маси тіла, зробити аналіз крові на визначення цукру та холестерину, а також проконсультуватися із сімейними лікарями та вузькими спеціалістами.

Файл документа: План заходів 5-12 квітня.doc

За інформацією: kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку