Головна  →  Новини  →  10 квітня 2017

Відбулись матчі Відкритої першості району з гандболу серед юнаків

Відбулись матчі Відкритої першості району з гандболу серед юнаків

Цими вихідними, 8 та 9 квітня, в спорткомплексі навчально-виховного комплексу «Домінанта» проходили матчі Відкритої першості району з гандболу серед юнаків. Організували та провели змагання відділ у справах сім'ї, молоді  та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з районною дитячо-юнацькою спортивною школою № 10. В змаганнях взяли участь чотири команди, що представляли вже згадану ДЮСШ № 10, а також Київську міську ДЮСШ «Стрімкий м'яч» та ДЮСШ № 17 Святошинського району м. Києва. 

Головний суддя змагань - Олександр Андрущенко, заслужений тренер України з гандболу; головний секретар змагань -  Лідія Шевченко, майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Світу та Європи з гандболу, член легендарної київської команди «Спартак».

Цікаві, захоплюючі та динамічні ігри дали змогу юним гандболістам показати напрацьовані вміння та навички, побачити та оцінити своїх однолітків-суперників, а тренерам - отримати інформацію для удосконалення навчально-тренувального процесу.

За підсумками змагань перемогу святкували гандболісти ДЮСШ «Стрімкий м'яч», друге та третє місця посіли команди ДЮСШ № 10 Дніпровського району м. Києва.

Привітали юних гандболістів почесні гості, видатні вітчизняні гандболісти: багаторазова чемпіонка Європи та Світу, Олімпійська чемпіонка, ветеран київської команди «Спартак» Галина Захарова; президент Федерації гандболу України, в недалекому минулому гравець збірної команди України, вихованець ДЮСШ № 10 Андрій Мельник та начальник районного відділу у справах сім'ї, молоді  та спорту Василь Ільєнко.

За інформацією районного відділу у справах сім’ї, молоді та спорту

Перейти до спискуВерсiя для друку