Головна  →  Новини  →  24 квітня 2017

Офіційна фан-зона Євробачення-2017 розташується на Хрещатику

Офіційна фан-зона Євробачення-2017 розташується на Хрещатику

Містечко Євробачення (Eurovision Village) – офіційна фан-зона пісенного конкурсу – розташується у центрі Києва на Хрещатику (від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького). Протягом десяти днів, з 4 по 14 травня, ця частина міста житиме у ритмі Євробачення.

У Eurovision Village встановлять другу за розмірами сцену пісенного конкурсу після арени в МВЦ, де виступатимуть конкурсанти Євробачення-2017, українські виконавці, а також будуть представлені різноманітні творчі проекти.

На чотирьох екранах, встановлених на території Містечка Євробачення, транслюватимуться обидва півфінали та фінал конкурсу, а також церемонії відкриття та червоної доріжки. Побачити ці події у прямому ефірі можна буде з будь-якої частини фан-зони.

Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу. Потрапити до фан-зони зможуть всі охочі, вхід – вільний. Загальна площа локації – 13 тисяч квадратних метрів, на яких, окрім сцени, розташуються лаунж-зони, місця для глядачів, фуд-корд, зони з активностями від офіційних спонсорів пісенного конкурсу, інформаційні точки. Окрім того, у містечку працюватимуть волонтери Євробачення-2017, до яких можна буде звернутися з будь-яким запитаннями.

На початку травня буде сформовано графік подій, які відбуватимуться на Eurovision Village.

Нагадаємо, що півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка (#RedCarpet) – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

За інформацією: 1tv.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку