КМДА Київська міська державна адміністрація


25 квітня 2017

Перше засідання ініціативної групи Громадської ради

Перше засідання ініціативної групи Громадської ради

24 квітня відбулося перше засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації.

На засіданні були присутні заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня, керівник апарату Ігор Кузнєцов та депутат Київської міської ради Михайло Буділов.

Відкриваючи засідання, Алла Загородня побажала присутнім плідної праці, чесності, наполегливості, амбіційності в формуванні нового складу Громадської ради району, гідно працювати на благо дніпровчан.

Представники 23 громадських організацій Дніпровського району коротко розповіли про свою діяльність та запевнили в готовності працювати з ранку до вечора задля чіткої організації роботи майбутньої Громадської ради .

Начальник відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації Наталія Черевко чітко окреслила присутнім план дій на найближчий місяць згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Водночас Наталія Черевко запропонувала обрати голову, заступника та секретаря ініціативної групи. Після жвавого обговорення виступів кандидатів на окреслені посади, були обрані відповідно Базік Олег Миколайович (член Дніпровського районного відділення Спілки ветеранів Афганістану), Смичок Олег Борисович (член громадської організації «Чистий Київ»), Черевко Наталія Петрівна (начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю).

Вже головуючий Олег Базик зачитав підготовлене повідомлення Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації (Про порядок подання заяв для участі в установчих зборах, дату, час, місце та порядок їх проведення), яке буде в найближчий час розміщено на субвеб-сайті адміністрації в рубриці «Громадська рада» та «Оголошення». Також були обговорені питання чергування членів Ініціативної групи для збору документів та дата наступного засідання Ініціативної групи.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.