КМДА Київська міська державна адміністрація


3 травня 2017

«Дніпровська райдуга-2017»: визначили кращі хореографічні колективи

«Дніпровська райдуга-2017»: визначили кращі хореографічні колективи

Танець – надзвичайний вид мистецтва. Поринувши хоч раз у світ музики, рухів та почуттів неодмінно хочеться повертатися до нього знову. Залученням  дітей до хореографічного мистецтва та виявленням нових обдарувань займаються в танцювальних гуртках підліткових клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району.

28 квітня на базі ЗОШ №120 (вул. Райдужна, 17-б) серед хореографічних колективів Центру відбувся конкурс «Дніпровська райдуга-2017». У конкурсній програмі взяли участь 9 хореографічних колективів: «Карамель», «Seven7» (підлітковий клуб «Орлятко»), «Монпанс’є» (підлітковий клуб «Дружба»), «Перлинка» (підлітковий клуб «Юність - 1»), «Позитив» (підлітковий клуб «Ровесник»), «МС-ТОК» (підлітковий клуб «Час вперед»), «Хіп-хоп» (підлітковий клуб «Червоні вітрила»), «Зорепад» (підлітковий клуб «Юність»), «Dance express» (підлітковий клуб «Еврика»).

До уваги глядачів було представлено різноманітні хореографічні композиції в яких юні конкурсанти (різних вікових категорій) показали відмінні постановки, високий рівень виконання, майстерність та яскраві костюми. Після досить складного вибору журі визначилося з переможцями та призовими місцями:

І місце - в молодшій та середній вікових категоріях посіли вихованці танцювального колективу «Перлинка» (підлітковий клуб «Юність - 1»), а в змішаній віковій категорій перемогли учасники студії дитячого танцю «Seven7» (підлітковий клуб «Орлятко»);

ІІ місце - в молодшій віковій категорії посіли діти студії дитячого танцю «Монпанс’є» (підлітковий клуб «Дружба»), в середній віковій категорії -учасники танцювальної студії «Dance express» (підлітковий клуб «Еврика»), а в змішаній віковій категорії - вихованці студії дитячого танцю «Карамель», «Seven7» (підлітковий клуб «Орлятко»);

ІІІ місце - в молодшій віковій категорії посів танцювальний колектив «Зорепад» (підлітковий клуб «Юність»), в середній віковій категорії - студія дитячого танцю «Монпанс’є» (підлітковий клуб «Дружба») та танцювальний колектив з хіп-хопу (підлітковий клуб «Червоні вітрила»),  а в змішаній віковій категорії студія дитячого танцю «Монпанс’є» (підлітковий клуб «Дружба»).

У конкурсі взяло участь 150 дітей та підлітків. Переможці і учасники конкурсу одержали  перехідні кубки, медалі, грамоти, сертифікати.

За інформацією  Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.