КМДА Київська міська державна адміністрація


5 травня 2017

Запрошуємо на святкові заходи у Дніпровському районі

Запрошуємо на святкові заходи у Дніпровському районі

Цьогоріч ми святкуємо вже 72-у річницю з Дня Перемоги. Із нагоди свят - Дня пам'яті та примирення (8 травня), Дня перемоги в Другій світовій війні (9 травня) у Дніпровському районі пройде низка масових заходів. Щоб гідно вшанувати подвиг переможців нацизму в Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань запрошуємо дніпровчан та гостей міста відвідати: 

08 травня 2017 року о 10.00 у Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) - урочисте покладання квітів до Кургану Безсмертя за участю ветеранів Другої світової війни, керівництва та громадськості м.Києва.

 08 травня 2017 року о 12.00 у сквері (вул. Алма-Атинська, 109) - урочисте покладання квітів до Пам'ятного знаку робітникам ДВРЗ, що загинули в роки війни, за участю ветеранів Другої світової війни, керівництва та громадськості м. Києва.

 09 травня 2017 року з 14.00 у Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) - районне культурно-мистецьке свято, присвячене Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У програмі заходу: виступ Київського муніципального академічного духового оркестру, художніх колективів Дніпровського району, частування солдатською кашею та проведення флешмобу "Обніміться, брати мої".

 Організатори: Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини, Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Запрошуємо усіх бажаючих зустрічати День Перемоги разом!

Довідково:

09 травня  2017 року відбудуться міські заходи:

у Парку Вічної Слави - урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата.

у Національному музеї історії України в Другій світовій війні стартують урочистості «Пам’ятаємо – Перемагаємо!» – концертна програма Київського академічного муніципального духового оркестру «Україна – священна земля», церемонія покладання гірлянди Військової Слави до скульптурної композиції «Форсування Дніпра», концертно-тематична програма «Перемога, свята перемога!» за участю представників релігійних громад Києва. Поминальний реквієм «Пам’ять», богослужіння і молебень за мир в Україні проведе Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

 За інформацією:  районного Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини та kievcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.