Головна  →  Оголошення  →  10 травня 2017

До уваги мешканців району!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ!

На першому поверсі Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (бульв. Праці, 1/1) розміщено експозиції матеріалів проекту детального плану території в межах бульвару Перова, вулиць Сулеймана Стальського, Петра Вершигори та проспекту Генерала Ватутіна.

Замовником розробки проекту детального плану території виступає Департамент містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Розробником проекту детального плану території в межах бульвару Перова, вулиць Сулеймана Стальського, Петра Вершигори та проспекту Генерала Ватутіна виступає ТОВ «Виробничо-технічна агенція» та ПП «Інститут Урбаністики».

Матеріали проекту детального плану території розміщені на сайті Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації): www.kga.gov.ua.

Оголошення щодо проведення громадських слухань розміщені в газеті «Хрещатик» № 47 (4960) від 28.04.2017.

Свої пропозиції необхідно подавати у письмовому вигляді до Департаменту містобудування та архітектури за адресою: 01001, м. Київ. вул. Хрещатик, 32 в строк - 1 місяць з моменту публікації оголошення у в газеті «Хрещатик». 

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій: заступник начальника управління регулювання забудови міста Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації Чорний Антон Михайлович.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

За інформацією районного управління будівництва

Перейти до спискуВерсiя для друку