КМДА Київська міська державна адміністрація


12 травня 2017

Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї

Багатодітних мам привітали з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї

Напередодні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, 11 травня заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня та  начальник районного відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Василь Ільєнко привітали матерів багатодітних родин. Вручаючи їм відзнаки і подарунки, дякували за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей. Серед нагороджених жінки, удостоєні почесного звання «Мати-героїня»: Оксана Ахріменко, Ніна Дащенко, Алла Дегтярьова, Вікторія Основенко, Ольга Поліщук та Любов Шмарко.

Вихованці районного Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання, де власне і проходив урочистий захід, подарували багатодітним мамам святковий концерт.

Довідково:

Щорічно 15 травня в Україні відзначається Міжнародний день сім’ї. Це свято започатковано в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН з метою об’єднання родин всього світу та привернення уваги громадськості до проблем сім’ї. Міжнародний день сім’ї в Україні – це особливе свято, тому що наша країна споконвічно славилася міцним сімейним устроєм, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері, гостинністю та працелюбністю.

У Дніпровському районі на обліку відділу у справах сім’ї, молоді та спорту перебуває 1446 багатодітних сімей, в яких виховується 4559 дітей. 61 жінці нашого району, які народили та виховали п’ятеро і більше дітей,  присвоєно почесне звання України «Мати-героїня».

За інформацією районного відділу у справах сімї, молоді та спорту 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.