Головна  →  Новини  →  16 травня 2017

Підприємства Дніпровського району готові до участі у виставці «Зроблено в Києві»

Підприємства Дніпровського району готові до участі у виставці «Зроблено в Києві»

16 травня у Дніпровській райдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо підготовки підприємств, наукових установ Дніпровського району у виставці-презентації продукції київських виробників «Зроблено в Києві».

Профільний заступник голови адміністрації Алла Загородня та начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач поінформували представників підприємств-учасників виставки про умови та план-схему розміщення їх презентаційних стендів, необхідність використання презентаційних відео-матеріалів тощо. Нагадали про те, що виставка відкриває широкі можливості для налагодження співпраці з іншими підприємствами, науковими установами Києва, іноземними партнерами з метою збуту продукції та її диверсифікації, а також департаментами Київської міської держадміністрації, які проводять закупівлі продукції, необхідної для різних сфер міського господарства.

Корисні поради та інформацію щодо ефективності участі підприємств у виставці надав голова комітету з питань промисловості Київської торгово-промислової палати Олександр Липський. Він також презентував діяльність Київської торгово-промислової палати та запросив представників підприємств до співпраці.

У свою чергу представники підприємств, науково-дослідних установ коротко презентували свою діяльність усім учасникам, а також поінформували про свою готовність до участі у виставці. Під час обговорення вони також висловили особливу зацікавленість, а також надали слушні пропозиції щодо підвищення ефективності їх участі у виставці.

Щороку виставка розширюється - до неї долучається все більше підприємств та потенційних партнерів, зокрема й іноземних компаній. Цьогоріч у виставці від Дніпровського району візьмуть участь 18 господарюючих суб’єктів (13 промислових підприємств і 5 науково-дослідних, проектних установ), які представляють різні галузі: машинобудування, деревообробну, хімічну, легку, харчову промисловість, переробка побутових відходів, виробництво обладнання для медицини, проектування у галузях металобудівництва, водовідведення каналізаційних споруд. Це значно більше ніж минулого року (6 учасників). 

Нагадаємо, щорічна виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві» відбудеться 25 травня (з 10.00 до 18.00) у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2б), в рамках святкування Дня Києва.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики

 

Перейти до спискуВерсiя для друку