КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2017

Запрошуємо 3 червня на Олімпійський День

Запрошуємо 3 червня на Олімпійський День

У суботу, 3 червня з нагоди заснування Міжнародного Олімпійського Комітету, у столиці відзначатимуть Олімпійський день. Міністерство молоді та спорту разом із Національним Олімпійським комітетом, запрошує на свято спорту, яке проходитеми на головній спортивній арені країни – НСК “Олімпійський”.

У заході візьмуть участь Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, відомі українські олімпійці: Олена Підгрушна, ЮЛІЯ Джима, Жан Беленюк, Анна Калініна, Валерій Андрійцев, Олена Говорова, Ілля Кваша, Аліна Махиня, Павло Тимощенко, Сергій Семенов, Георгій Зантарая, майбутні учасники зимових Олімпійських ігор-2018.

Для гостей свята організатори запланували ряд спортивних, інтелектуальних та мистецьких локацій, де випробувати себе поціновувачі спорту зможуть як самостійно, так і разом з родиною, друзями чи колегами.

Зберіть команду та візьміть участь у флешмобі з олімпійцями чи спробуйте свої сили у пісенному конкурсі, заспівавши з відомими спортсменами та артистами в караоке.

Щоб стати учасником Олімпійського дня у команді, вам треба зареєструвати її до 2 червня 2017 року, надіславши список учасників (допуск лікаря до спортивної активності завірений печаткою – бажано) на електронну адресу:[email protected].

У разі виникненні запитань телефонуйте за номерами:+38 050 383 07 10 або +38 097 333 65 64.

За інформацією: dsmsu.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.