Головна  →  Оголошення  →  2 червня 2017

Проводиться призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу

Згідно з Директивою Генерального штабу Збройних Сил України від 31.05.2017 № Д-5 «Про організацію та проведення призову громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу», Дніпровським районним у м. Києві військовим комісаріатом проводиться призов, строком на 18 місяців, громадян України віком до 43 років, придатних за станом здоров’я, які мають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, склали встановлені іспити та атестовані до офіцерського складу, яким присвоєно відповідне первинне військове звання офіцера запасу.

Офіцери, призвані на військову службу, отримують грошове забезпечення від 9 000 грн та лише за їх згодою, в добровільному порядку, можуть бути залучені до проходження військової служби в зоні проведення АТО. Призовникам гарантується збереження місця роботи, посади і середнього заробітку на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування та форми власності. Крім цього, вони мають право на  щорічну відпустку від 30 календарних днів. Також військова служба зараховується до загального страхового стажу та стажу державної служби.

З метою неухильного виконання рішення керівництва держави, визначеній категорії офіцерів запасу необхідно прибути до Дніпровського районного у місті Києві військового комісаріату, за адресою: м. Київ, вул. Лебедєва, 14а, початок роботи о 8:00.

За інформацією Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату

Перейти до спискуВерсiя для друку