Головна  →  Новини  →  28 лютого 2014

Кубок «Захисник Вітчизни»-2014 з міні-футболу: перемогла збірна райдержадміністрації

Кубок «Захисник Вітчизни»-2014 з міні-футболу: перемогла збірна райдержадміністрації

27 лютого 2014 року о 17.00 в спортивному залі НВК “Домінанта” (вул. Юності, 3) відбулися спортивні змагання з міні-футболу на кубок «Захисник Вітчизни» серед команд установ та організацій Дніпровського району столиці.

У змаганнях взяли участь команди Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації,  районного управління освіти, районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, районної прокуратури.  

Заступник голови райдержадміністрації  Анатолій Павленко привітав учасників змагань та нагадав про те, що нині дуже актуальне відоме гасло : «О, спорт - ти мир!». Анатолій Микитович побажав командам яскравої гри та чесної перемоги.  Начальник відділу у справах сім’ї,молоді та спорту Алла Загородня наголосила, що чоловіки районних держструктур не лише сумлінні фахівці, але й товаришують зі спортом, зокрема з ігровими його видами.

Головний суддя змагань – Геннадій Коваленко, суддя національної категорії, володар «Срібного свистка України» розпочав турнір своїм знаменитим свистком. У першій кубковій грі жереб звів збірні районної прокуратури  та райдержадміністрації. Відчувалося, що гравці обох команд значно додали в майстерності (у порівнянні з минулим турніром). Торік, нагадаємо, збірна райдержадміністрації була третьою, а команда прокуратури посіла останнє місце. Відразу післі свистка судді про початок гри "гранатові" (команда прокуратури) кинулися в наступ і буквально за декілька хвилин вже повели в рахунку - 3:0. Здавался б, гра зроблена. Проте інакше вважали гравці райдержадміністрації та, зокрема центр-форвард команди Тимур Гусейнов. Саме завдяки йому, а також  Олегу Романову й Олегу Одноволику команда райдержадміністрації знайшла у собі сили переломити хід подій, та до перерви відновити баланс - 3:3. А згодом й перемогти з рахунком 6:4.

У другій грі зійшлися команди районної служби з надзвичайних ситуацій (дебютанти турніру) та районного управління освіти (минулорічні володарі кубку). Хоч і дебютанти, але команда рятувальників-дніпровчан регулярно тренується та має відмінну фізичну підготовку. Утім, минулорічні чемпіони відразу влаштували рятувальникам іспит на фаховість та забили "швидкий гол". Але їхній суперник швидко отямився.  Гра склалася виснажливою, але спортивна вдача та майстерність освітян виявилися кращими, що йпринесло їм перемогу з рахунком 3:1.  У матчі за третє місце, рятувальники зуміли реабілітуватися, перемігши команду прокуратури з рахунком – 4:3. І вибороли бронзові нагороди.

Драматичним і безкомпромісним був фінал. Він став окрасою всього турніру. Шальки терезів схилялися то в один, то в інший бік, і врешті-решт основний ігровий час закінчився з рахунком 4:4. В серії післяматчевих пенальті фортуна "посміхнулася" гравцям команди Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, які й отримали перехідний кубок турніру. Освітяни отримали срібло.

 

Довідково:    

                                                                                                                          С К Л А Д

збірної команди  Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

 

                           П.І.Б.

Посада

1.

Онашко В'ячеслав Іванович

Заступник начальника відділу контролю за благоустроєм

2.

Лазоренко Анатолій Олександрович

Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм

3.

Гусейнов Тимур Махмудович

Головний спеціаліст відділу майна комунальної власності

4.

Романов Олег Владиславович

Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм

5.

Романець Олександр Васильович

Головний спеціаліст відділу контролю за благоустроєм

6.

Книш Володимир В'ячеславович

Головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадскістю

7.

Одноволик Олег Вікторович

Головний спеціаліст КП «Керуюча дирекція»

 Підготовлено у відділах з питань інформаційної політики та відділу з питань внутрішньої політики і зв'язків з громадскістю за інформацією відділу у справах сімї, молоді та спорту. 

Перейти до спискуВерсiя для друку