КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2017

Звітний концерт хореографічної студії «Щасливе дитинство» на Співочому полі

Звітний концерт хореографічної студії «Щасливе дитинство» на Співочому полі

10 червня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку відбувся звітний концерт народного художнього колективу ансамблю «Україна» Дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» імені Миколи Коломійця. Це головна подія навчального року, шлях до якої лежить через перемоги на конкурсах, фестивалях та концертах різних рівнів, через велику працю та наполегливість.

Цього дня на схилах Дніпра панувала неймовірна атмосфера свята танцю, краси і творчості. Привітні усміхнені кияни та гості столиці, щасливі батьки вихованців, талановиті діти, які майже три години надихали і наповнювали своєю чарівною життєстверджувальною енергією. Танцювальні композиції на всі смаки, різнобарв’я стилів, яскраві костюми, а головне - дитяча творчість, помножена на їх талант і підкріплена досвідом колективу самовідданих викладачів. Без сумніву, творчий звіт вкотре продемонстрував, що хореографічна студія «Щасливе дитинство» - це невичерпне джерело творчості, таланту і натхнення, це хореографічна освіта вищого гатунку.

Щира вдячність закоханим у свою справу, відданим працелюбам Ользі Побежимовій та Ользі Яценко, усьому колективу студії - талановитим хореографам, які наполегливо і завзято навчають дітей основам танцю, дають можливість кожній дитині поринути у вир творчого піднесення.

За інформацією районного управління освіти



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.