КМДА Київська міська державна адміністрація


16 червня 2017

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

В Дніпровській райдержадміністрації привітали медичних працівників з професійним святом

16 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось урочисте привітання працівників сфери охорони здоров’я району з професійним святом – Днем медичного працівника. Найтепліші слова вдячності лунали від очільника району Петра Онофрійчука та його заступника Алли Загородньої на адресу представників найгуманнішої у світі професії, тих, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини - її здоров’я, а іноді і життя. 

Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я Дніпровського району столиці та з нагоди Дня медичного працівника отримали лікарі, медичні сестри та працівники сфери охорони здоров’я району.

Вітаючи медичних працівників, Петро Онофрійчук підкреслив важливість та значущість праці людей, від професійних та особистісних якостей яких залежить здоров’я і життя людини. Очільник району також відзначив, що медичні працівники Дніпровського району завжди були і є на передньому краю у виконанні поставлених завдань по реформуванню медичної  галузі. «Дніпровський район являється  школою  передового досвіду, щодо  реформування медичної  галузі  на  засадах  надання  первинної   медико-санітарної  допомоги. За досягнутими  результатами можна  стверджувати, що Ви справились з поставленим завданням. Свідченням цього є високий  рейтинг  районної  медицини в порівнянні з районами міста Києва», - зазначив голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук.

Довідково:

В Дніпровському районні мешкає 354700 населення. Амбулаторна  медична допомога  мешканцям  району надається в 5 Комунальних некомерційних  підприємствах Центрах первинної медико-санітарної допомоги та 2 Комунальних некомерційних підприємствах Консультативно-діагностичних центрах, в Стоматологічній  поліклініці Дніпровського району, в Шкірно-венерологічному диспансері1Стаціонарна медична  допомога мешканцям району  надається в:

  • Київській  міській клінічній  лікарні  № 2;
  • Київській  міській клінічній  лікарні  № 3;
  • Київській  міській клінічній  лікарні № 11;
  • Київській  міській  дитячій клінічній лікарні  № 2;
  • Київському  міському  пологовому  будинку  № 6.

В медичній  галузі  Дніпровського району працює  5166осіб, з них 1254 лікарі та 1955 медичних сестер. 

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління охорони здоров'я



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.