КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2017

Петро Онофрійчук привітав державних службовців з професійним святом та Днем Конституції

Петро Онофрійчук привітав державних службовців з професійним святом та Днем Конституції

23 червня в актовій залі Дніпровської райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня державної служби та Дня Конституції України. Голова Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук привітав державних службовців з професійним святом. Очільник району відзначив значну роль працівників державної служби у процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. Звертаючись до присутніх у залі, Петро Онофрійчук зауважив, що від професіоналізму і чесності кожного, вміння швидко і якісно приймати управлінські рішення, ставлення до людей, залежить рівень довіри до влади в цілому. Усім причетним до служби на благо країни Петро Васильович побажав сил, наснаги, добробуту та найкращих перспектив на майбутнє.

Кращим державним службовцям з різних підрозділів забезпечення життєдіяльності району Петро Онофрійчук та його перший заступник Віктор Сушінець вручили почесні грамоти Київської міської державної адміністрації та подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Їх було відзначено за сумлінну працю, бездоганне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста Києва та з нагоди Дня державної служби. Також за сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у забезпечення підготовки проведення пісенного конкурсу «Євробачення 2017» нагородили подяками Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації працівників комунальних підприємств - по утриманню зелених насаджень Дніпровського району, «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва».

Після урочистостей відбувся святковий концерт «Довіку квітни, рідна Україно!». Чудовий настрій та святкову атмосферу створювали вокальний квартет «Гетьман», ансамбль танцю «Київ» та Заслужені артисти України Любов і Юрій Іванови. Різнопланова та насичена програма, що включала в себе виконання народних пісень, відомих естрадних музичних творів та запальних танців, стала ще одним подарунком до свята.

Довідково:

Згідно з Указом Президента України від  4 квітня 2003 року № 291/2003 в Україні  установлено професійне  свято  -  День державної служби, яке відзначається щорічно 23 червня - у День державної служби Організації Об'єднаних Націй.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.