КМДА Київська міська державна адміністрація


29 червня 2017

Дніпровчан привітали з Днем молоді та Днем Конституції

Дніпровчан привітали з Днем молоді та Днем Конституції

28 червня в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбулася районна концертно-розважальна програма «Талановита молодь України» з нагоди державних свят - Дня молоді України та Дня Конституції України.

Глядачів та учасників свята привітала заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня.

В концертній програмі взяли участь аматорські колективи та артисти районних закладів, зокрема: Центру дитячої та юнацької творчості, Школи джазового та естрадного мистецтв, клубу черлідингу тощо. Завершилася програма яскравим вогняним шоу, що особливо сподобалося чисельним глядачам.

Організаторами молодіжного свята, яке вже стало доброю традицією у  Дніпровському районі, стали: Благодійний фонд «Дніпровський» та Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації, за підтримки благодійної організації «Діти Світу. Україна» та громадської організації «Моральний кодекс».

Довідково.

День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року № 323/94. У 2017 році День молоді припадає на 25 червня. Відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні» молодь та молоді громадяни - це громадяни України віком від 14 до 35  років. У Дніпровському районі проживає близько 70 тис молодих людей.

 За інформацією районного Відділу у справах сім'ї, молоді та спорту



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.