Головна  →  Новини  →  6 липня 2017

Голів правлінь ЖБК/ОСББ проінформували про можливість компенсації втрат при розрахунках за гарячу воду

Голів правлінь ЖБК/ОСББ проінформували про можливість компенсації втрат при розрахунках за гарячу воду

05 липня в актовій залі Дніпровської райдержадміністрації відбулась робоча зустріч з головами правлінь Житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) та Об’єднань співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ). Зустріч пройшла за ініціативи Управління житлово-комунального господарства Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

Присутніх проінформували про те, що ОСББ та ЖБК мають можливість отримати компенсацію втрат, які були отримані при розрахунках за послуги з централізованого гарячого водопостачання, що були наданні ПАТ «Київенерго»/ТОВ «Єврореконструкція», ПАТ АК «Київводоканал» в період з 2002 по 2014 роки. Задля цього важливо вчасно та правильно здійснити обрахунки фінансової підтримки ОСББ та ЖБК для включення  необхідних обсягів фінансування при внесенні змін до бюджету м. Києва на 2017 рік. Спеціалісти Управління також наголосили на необхідності в термін до 15 серпня 2017 року надати до Дніпровської райдержадміністрації (бульв. Праці, 1/1, кімн.113) наступні документи:

- оформлені належним чином тристоронні акти за спожитий обсяг холодної води на підігрів і теплової енергії для потреб гарячого водопостачання;

- документи, що підтверджують обсяг нарахованих штрафів та пені;

- банківські реквізити ЖБК, ОСББ.

Далі за результатами обробки та перевірки даних, що зазначені у  тристоронніх актах та документів, що підтверджують обсяг нарахованих штрафів та пені, будуть сформовані узагальнені реєстри ОСББ/ЖБК, які мають право на отримання фінансової підтримки, а також відповідні бюджетні запити.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку