Головна  →  Новини  →  19 липня 2017

У деяких будинках на Березняках та Русанівки до 15 жовтня буде відсутнє гаряче водопостачання

У деяких будинках на Березняках та Русанівки до 15 жовтня буде відсутнє гаряче водопостачання

До 15 жовтня 2017 року буде відсутнє гаряче водопостачання у деяких житлових будинках на Березняках та Русанівки по вул. Бучми, вул. І. Миколайчука, вул. Березняківській, вул. П. Тичини, вул. І. Шамо, вул. Ентузіастів та вул. Сверстюка (адреси будинків). 

Це пов’язано з тим, що в термін з 10.07.2017р. по 15.10.2017р проводитимуться роботи щодо реконструкції мереж теплопостачання на ділянці від ТК 624до ТК 628 на просп. Соборності (Возз'єднання). Хоча наразі опрацьовується питання відновлення гарячого водопостачання резервними шляхами, що дасть можливість приєднати більшість будинків (після проведення випробувань) раніше зазначеного терміну.

Замовником цих робіт виступає Комунальне підприємство "Група впровадження проектів з енергозбереження" (КП ГВП) з метою забезпечення належним теплопостачанням та гарячим водопостачанням житлового фонду до опалювального сезону 2017-2018 рр.

Керівництво ПАТ "Київенерго" та Дніпровська райдержадміністрація вибачаються за тимчасові незручності та звертаються до жителів цих будинків з проханням проявити порозуміння і лояльне ставлення до ситуації що склалась, задля усунення цієї проблеми та отримання в подальшому якісних послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання.

За інформацією Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва"

 

Перейти до спискуВерсiя для друку