Головна  →  Новини  →  3 серпня 2017

В парку культури і відпочинку «Перемога» відбулись урочистості з нагоди 25-ої річниці створення ВДВ України

В парку культури і відпочинку «Перемога» відбулись урочистості з нагоди 25-ої річниці створення ВДВ України

02 серпня в парку культури і відпочинку  «Перемога» відбулись урочисті заходи на честь 25-ої річниці Високомобільних десантних військ Збройних Сил України та 87-ої річниці ВДВ.

В урочистостях брали участь представники керівного складу Міністерства оборони та Генерального Штабу Збройних сил України, міжнародних організацій ветеранів ВДВ, громадських організацій, ветерани-десантники з інших країн світу та областей України. На урочисті заходи завітали Голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня, які долучилися до привітання ветеранів з 25-ю річницею створення Високомобільних десантних військ ЗСУ та вшанування пам’яті воїнів-десантників, які загинули під час виконання своїх військових обов’язків. Петро Васильович та Алла Вікторівна також взяли участь у мітингу учасників урочистої ходи, літургії на честь Святого пророка Іллі та вшануванні пам’яті загиблих воїнів-десантників хвилиною мовчання. Окрім того, в рамках програми святкових заходів відбулись проходження урочистим маршем десантників-ветеранів Високомобільних десантних військ та концерт за участю кращих колективів і виконавців військово-патріотичної пісні України. А в організованій польовій кухні учасників та гостей урочистостей пригощали солдатською кашею.

Довідково:

Організатор – Громадська спілка «Всеукраїнський союз громадських організацій ветеранів десантних військ «Союз десантників України».

Мета та цілі заходу:

1. Популяризація ідей міжнаціонального десантного братства;

2. Об’єднання зусиль громадських ветеранських організацій «Союзу десантників України» та членів «Міжнародного Союзу Десантників» у підтримці керівників світових держав щодо встановлення миру в Україні;

3. Патріотичне виховання молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку