Головна  →  Новини  →  10 серпня 2017

Підготовка до опалювального періоду 2017-2018 років на оперативному контролі

Підготовка до опалювального періоду 2017-2018 років на оперативному контролі

10 серпня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу по підготовці та координації житлового фонду і об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2017-2018 років. Засідання проходило під головуванням першого заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Віктора Сушінця. Серед присутніх були начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» - головний інженер Сергій Кравчук та начальник інженерно-технічного відділу Вадим Панов, представники ТОВ «Євро-реконструкція», РТМ «Позняки» ПАТ «Київенерго» та КП "Київтеплоенерго".

Як зазначив Віктор Сушінець, засідання зініційовано з метою отримання цілісної оперативної інформації про результати підготовки до опалювального сезону в районі, визначення чинників, які заважають просуватись вперед, та шляхів їх усунення.

Представники ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Позняки» та КП "Київтеплоенерго" доповіли про хід підготовки об’єктів до зимового періоду, обстеження та стан готовності відповідного обладнання тощо. Головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Кравчук доповів, що наразі отримано 40 актів готовності на житлові будинки без зауважень від теплопостачальних організацій.

Також на засіданні штабу йшлося про необхідність обстеження технічного стану будинків мікрорайону «Соцмістечко». Віктор Васильович дав доручення скласти дефектні акти для з’ясування технічного стану будинків, які підлягають знесенню відповідно до розпорядження Київської міської державної адміністрації від 24.05.2004 № 850 «Про надання дозволу на реконструкцію та забудову території мікрорайону, обмеженого вулицями Попудренка, Мініна, Червоноткацькою та Червоногвардійською в Дніпровському районі».

Наприкінці засідання оперативного штабу Віктор Сушінець ініціював проведення наради за участю представників Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА з метою налагодження конструктивної комунікації між ТОВ «Єврореконструкція» та КП "Київтеплоенерго".

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління житлово-комунального господарства

 

Перейти до спискуВерсiя для друку