Головна  →  Новини  →  11 серпня 2017

Відбулось навчання з військово-обліковими працівниками підприємств, установ та організацій району

Відбулось навчання з військово-обліковими працівниками підприємств, установ та організацій району

11 серпня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось заняття з військово-обліковими працівниками підприємств, установ та організацій Дніпровського району столиці.

Мета навчання - підвищення рівня фахової підготовки працівників підприємств, установ та організацій Дніпровського району міста Києва, на яких покладено ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних.

Під керівництвом начальника відділу Київського міського військового комісаріату Андрія Кришини заняття проводили: головний спеціаліст відділу обліку та бронювання Київського міського військового комісаріату Віктор Самсонов, тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення обліку та бронювання Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату капітан Віктор Талавера, начальник сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи Дніпровської райдержадміністрації Михайло Кононенко.

В ході заняття підвели підсумки військово-облікової роботи на підприємствах Дніпровського району у першому півріччі 2017 року. Присутніх проінформували про основні вимоги нормативних документів щодо організації військового обліку на підприємствах, в установах та організаціях, а наприкінці заняття спільно обговорили проблемні питання, що виникають у  працівників, на яких покладено ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних на підприємствах, в установах та організаціях району.

За інформацією Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату

Перейти до спискуВерсiя для друку