КМДА Київська міська державна адміністрація


28 серпня 2017

День Незалежності України у Дніпровському районі відзначили по-спортивному

День Незалежності України у Дніпровському районі  відзначили по-спортивному

З нагоди основного державного свята у Дніпровському районі традиційно відбулася низка заходів, які могли обрати за власними вподобаннями та відвідати усі бажаючі.  Особливо насиченою була програма для тих, хто цікавиться спортом та фізичною культурою (Фотозвіт). Варто відзначити, що районні спортивно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи пройшли з ініціативи громадськості та за організаційного сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської РДА.

Саме у День Незалежності України на Венеціанській протоці спільно з клубом любителів зимового плавання та загартування «Нептун» всі бажаючі змогли взяти участь у святковому запливі. А поряд у парку культури і відпочинку «Гідропарк» ветерани спорту клубу «Довгожитель» змагалися у настільному тенісі. Варто відзначити, що найстаршому учаснику змагань виповнилося 82 роки, а учасниці – 75 років. Проте їх майстерності та умінням можуть позаздрити юні любителі настільного тенісу.

На озері Тельбін за ініціативи однойменного волейбольного клубу (керівник – Олександр Бурлака) пройшов вже другий у цьому році відкритий турнір Дніпровського району серед любителів пляжного волейболу. Цього разу у змаганнях взяли участь 24 команди не лише з Дніпровського району, а й інших районів Києва та міст України. Приємно відзначити, що перемогу виборов дует дніпровчан у складі військовослужбовця Дмитра Кухтика та приватного підприємця Віталія Грачова. Срібні нагороди здобули кияни - Олександр Корнієнко, який також отримав спеціальний приз кращого гравця Турніру, та Святослав Корватський. ІІІ місце посіла змішана пара гостей столиці у складі Олени Куркіної (м. Біла Церква) та Миколая Фесенка (м. Євпаторія).

У Дніпровському районі вже традиційно відбулося й загальноміське спортивно-масове свято. На Русанівській набережній пройшов загальноміський легкоатлетичний пробіг «Забіг у вишиванках 2017». Завдяки організаторам  - «Федерації любителів спорту» цей захід традиційно об’єднав сотні киян, які таким чином вирішили привітати Україну. Адже, що може стати кращим подарунком для рідної країни, ніж її гарні, здорові та усміхнені мешканці. Попри сильний вітер, побігати прийшли не тільки професійні спортсмени, а й аматори, школярі, пенсіонери та зовсім малята. Приєднались до заходу навіть українці на інвалідних візках, яких радо зустріли інші бігуни. Тож, пробіг став святом єдності та сили волі.

Завершилися святкові та вихідні найбільш масовими змаганнями з футболу на Кубок Незалежності України серед районних команд за місцем проживання. Матчі фінальної частини турніру, який тривав протягом двох місяців, відбулися 27 серпня на спортивному майданчику ЗСШ № 65 (вул. Челябінська, 5). У безкомпромісній напруженій боротьбі між 10 командами-учасницями, володарем Кубку стала команда «Арсенал Л», друге місце посіла команда «Дискотека 90», третє – «Масив Лівобережний», четверте – «Слобідка сіті». Змагання організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської РДА спільно з благодійною організацією «Благодійний фонд «Дніпровський», за сприяння депутатів Київради Ярослава Горбунова, Віталія Рослякова та Андрія Страннікова.

 Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської РДА та газети «Вечірній Київ»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.