Головна  →  Новини  →  31 серпня 2017

Підприємців Дніпровського району привітали з професійним святом

Підприємців Дніпровського району привітали з професійним святом

Напередодні Дня підприємця, який цьогоріч відзначатиметься 3 вересня, у Дніпровській РДА відбулася урочиста церемонія нагородження кращих представників цієї сфери. Очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук вручив відзнаки Дніпровської РДА за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва та з нагоди Дня підприємця 9 представникам бізнесу. За рішенням районної Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва від 13.06.2017 кращих підприємців відзначили за відповідними номінаціями:

1. «Першокласна інфраструктура» - ТОВ «Міжнародний виставковий центр»;
2. «За сумлінне виконання податкових зобов’язань перед державою» - ТОВ «Науково-виробнича фірма «Інформація і технології»; фізична особа-підприємець Ольга Заводчикова, приватне підприємство «Мідіяком»;
3. «Соціально відповідальний бізнес»: - фізична особа-підприємець Віта Воловник, ТОВ «Судово-експертна компанія «Алінгез»;
4. «Сильні духом: успішний бізнес внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО» - фізична особа-підприємець, учасник АТО Олександр Тарасов;
5. «Зроблено в Києві» - ТОВ «Райдужне» і ТОВ «ЛІМ».

Окрім цього, заступник голови громадського об’єднання ветеранів розвідки України, підполковник Михайло Безима вручив відзнаку цієї організації фізичній особі-підприємцю Ользі Заводчиковій, яка, крім успішної підприємницької діяльності, веде активну волонтерську діяльність по допомозі військовим в АТО.

Підприємців району також привітали: директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міськдержадміністрації Віталій Печуляк та перший заступник начальника Державної податкової інспекції у Дніпровському районі ГУ ДФС у місті Києві Андрій Хвасенко.

Під час зустрічі представники владних структур, які відповідно до повноважень співпрацюють з бізнесом, та підприємці висловили взаємні побажання щодо подальшого розвитку малого і середнього бізнесу як основи успішного соціально-економічного розвитку Дніпровського району і столиці.

Довідково.

День підприємця установлений Указом Президента від 5 жовтня 1998 року № 1110/98 та відзначається у першу неділю вересня.

Нині у Дніпровському районі зареєстровано понад 41 тис. суб’єктів підприємницької діяльності, в тому числі 22,5 тис. юридичних осіб та 18,5 тис. фізичних осіб-підприємців. Загалом,у сфері підприємництва працює третина зайнятого в районі населення. Попри економічні негаразди питома вага прибуткових малих підприємств у Дніпровському районі становить 72,1% , що перевищує середній показник по місту Києву.

Так, завдяки бізнесовим структурам за І півріччя 2017 року до загального фонду бюджету міста Києва надійшло 868 млн грн податків та зборів, мобілізованих у Дніпровському районі, що на 25,5% більше ніж за аналогічний період минулого року.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики 

Перейти до спискуВерсiя для друку