КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2017

Привітання голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука з Днем знань

Привітання голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука з Днем знань

Дорогі учні та студенти, вчителі та викладачі!

Знову радісний вересневий дзвоник кличе за шкільні парти і в студентські аудиторії нашу надію, наше майбутнє, нашу юнь. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди знаменує відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. День знань - завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою свято. Цього дня - вже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх шкільних, студентських днів і років, так хочеться сказати вам - знання – це прихований скарб. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Тож навчайтеся, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Зростайте здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

Окрема, велика шана та подяка вам, вельмишановні педагоги, за ваші знання і мудрість, великодушність і тепло сердець, якими ви щедро ділитися з підростаючим поколінням. Саме ви є провідниками змін, які є вирішальними для майбутнього нашої держави. На вас лежить найбільш відповідальна місія – виховання молодого покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої незалежної України!

Відрадно, що з кожним роком в освітніх установах Дніпровського району впроваджується безліч інноваційних програм, наші школярі і студенти перемагають на олімпіадах та успішно виступають на конференціях різного рівня, а їх наставники постійно підвищують рівень своєї професійної майстерності. Столиця завжди відрізнялася високим інтелектуальним потенціалом, і я вірю, що всі разом ми збережемо і примножимо його. Хай вам щастить у цій великій, важливій роботі, хай здійсняться всі ваші творчі задуми.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, педагогів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.

У цей світлий день я бажаю всім нам зберегти дитячу спрагу до знань, юнацьку допитливість та зрілість міркувань. Успіхів вам у праці та навчанні!

З повагою

Голова Дніпровської РДА                                                                                  Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.