КМДА Київська міська державна адміністрація


4 вересня 2017

Урочистості до Дня знань в Київському університеті ринкових відносин

Урочистості до Дня знань в Київському університеті ринкових відносин

Заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня 01 вересня завітала до Вищого навчального закладу “Київський університет ринкових відносин”, аби привітати дружню університетську родину з Днем знань. В це насичене позитивними емоціями та хвилюючою атмосферою свято Алла Вікторівна побажала студентам осяйної та успішної дороги до знань та нових звершень, подякувала педагогам за досвід, знання і мудрість, великодушність і тепло сердець, якими вони щедро діляться з молоддю – майбутнім країни.

Зі словами вітання до присутніх звернулася ректор університету Ірина Черевань, яка підкреслила, що з перших днів заснування навчальний заклад сповідував основні принципи: професіоналізм, принциповість, порядність. Ці критерії сприяють у подальшій конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Колектив професорсько-викладацького складу спрямовує свою діяльність на забезпечення інноваційного розвитку освітнього процесу. Також з теплими вітальними словами до учасників церемонії звернулися начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту м. Києва Леся Яремійчук та директор Київського молодіжного центру Анна Куценко.

Під час церемонії студенти виголосити клятву студентів Київського університету ринкових відносин на вірність Україні, традиціям студентів, шанобливому становленню до Конституції, Герба, Гімна та Прапора України.

На честь урочистостей Дня знань для присутніх прозвучали у виконанні Катерини Коврик - солістки бандуристок Українського держтелерадіо, під супровід бандури: Гімн України, Духовний гімн «Боже, Великий-єдиний», «Гаудеамус».

На завершення заходу учасники провели флешмоб «Студенти Київського університету ринкових відносин – твоє майбутнє, Україно».

Довідково.

ВНЗ “Київський університет ринкових відносин” – єдиний в Україні базовий навчальний заклад Українського союзу промисловців і підприємців гостинно розпочав свій 27-й навчальний рік надання освітніх послуг.

За інформацією Вищого навчального закладу “Київський університет ринкових відносин”



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.