КМДА Київська міська державна адміністрація


5 вересня 2017

Засідання робочої експертної групи Громадської ради щодо забудови по Малишка, 9а

Засідання робочої експертної групи  Громадської ради щодо забудови по Малишка, 9а

В приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації обговорювали чисельні питання щодо будівництва по вул. Малишка, 9а.

В обговоренні взяли участь ініціативна група мешканців житлових будинків на вул. Малишка, 9 та Дарницького бульвару, 4, представники Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації; управління будівництва, відділу контролю за благоустроєм, КП УЗН Дніпровського району, відділу торгівлі райдержадміністрації, прокуратури Київської місцевої прокуратури №4, представник Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції України в м. Києві та  інвестора будівництва ТОВ «ІБК  КДС Інвест».

За результатами обговорення робочою групою вирішено на засіданні Громадської ради 07.09.2017 року запропонувати підготувати звернення до усіх керівників фракцій Київської міської ради про винесення розгляду питання проблемної забудови по вул. Малишка, 9-А, як невідкладне на пленарне засідання міської ради 14.09.2017 року.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.