КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2017

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем фізичної культури та спорту

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем фізичної культури та спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, прихильники здорового способу життя!

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури та спорту – свято здорових та цілеспрямованих людей!

З цієї нагоди прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я,  олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх починаннях та звершеннях!

Радий поздоровити всіх дніпровчан з цим чудовим святом, яке пропагує здоровий спосіб життя, силу та здоров’я! Адже спортивне життя Дніпровського району досить змістовне та різноманітне. В районі культивується близько 50 видів спорту. Збережено мережу дитячо-юнацьких спортивних шкіл, яка на сьогодні налічує 12 закладів. Крім того, в районі діють 48 спортивних клубів, з яких - 13 комунальної форми власності, що входять до мережі клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. За три останні роки тренерами в Дніпровському районі підготовлено: 339 спортсменів першорозрядників, 175 кандидатів у майстри спорту України, 21 майстра спорту України та 6-х  майстрів спорту міжнародного класу.  

Бажаю усім фахівцям галузі, тренерам, спортсменам та їхнім родинам добробуту, щастя, злагоди, гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень!

З повагою 
Голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.