Головна  →  Новини  →  11 вересня 2017

У Дніпровському районі відсвяткували День фізичної культури і спорту

У Дніпровському районі відсвяткували День фізичної культури і спорту

У рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту, який традиційно відзначається у другу суботу вересня, в Дніпровському районі відбулась низка спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів. Традиційно організаторами заходів виступили Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації та Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський».

У парку культури і відпочинку «Перемога» відбувся V фестиваль спорту та здорового способу життя. Із Днем фізичної культури і спорту дніпровчан привітали депутати Київради: Ярослав Горбунов, Віталій Росляков, Андрій Странніков. Вони вручили нагороди переможцям та призерам районних  змагань з футболу серед команд за місцем проживання.

Згодом на присутніх чекав справжній яскравий феєрверк сили, краси, вміння, спортивних досягнень - показові виступи спортсменів. Своє вміння та навички продемонстрували вихованці районних дитячо-юнацьких спортивних шкіл №№ 3, 10, 16, 21 та «Сузір’я»; спортивних клубів «Файтер», «Доджо», «Тенно Доджо», «Максимус», «Сила нації», «Аделаїда денс», а також підліткових спортивних клубів районного Центру по роботі з дітьми та молоддю.

Разом із  фестивалем спорту, у рамках олімпійського тижня в районі, на стадіоні Навчально-виховного комплексу № 141 «ОРТ» (бульвар І. Шамо, 5) відбувся футбольний турнір серед команд юнаків 2006 року народження, які представляли ДЮСШ № 10, ДЮСШ № 21, ДЮСШ «Юніор-спорт», спортивний клуб «Бригантина». Всі учасники змагань отримали заохочувальні призи від благодійного фонду «Дніпровський», а головний приз вибороли юні футболісти спортивного клубу «Бригантина».

Також у спортивному залі Київської міської курортної бальнеолікарні профспілок України (вул. Попудренка, 34) відбувся відкритий чемпіонат Дніпровського району з комбат самозахисту ІСО серед юнаків та молоді. Комбат самозахист ІСО став офіційно визнаним видом спорту не так давно, але вже стрімко набув великої популярності серед любителів спортивних єдиноборств. Вид спорту передбачає поєдинки на ринзі двох бійців, що демонструють техніко-тактичні дії у повному контакті з використанням ударної техніки, роботи в партері, больових та удушаючих прийомів. У змаганнях взяли участь спортсмени з 8 спортивних клубів столиці, м. Білої Церкви, м. Васильків, смт. Баришівки, села Саливонки, Васильківського району Київської області. 64 спортсмени від семи років брали участь у змаганнях. Перше місце в загальнокомандному заліку здобули дніпровчани із спортивного клубу «Максимус».

Додатково.

Окрема подяка організаторів за сприяння у проведенні Фестивалю депутатам Київської міської ради Ярославу Горбунову, Олені Овраменко, підприємцям Ользі Чуднег-Малаховій та Данилу Свищуку, а також благодійному фонду «Діти світу - Україна» (керівник Олексій Місан).

За інформацією Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку