Головна  →  Анонси подій  →  19 вересня 2017

На Русанівці пройде "День здоров'я"

На Русанівці пройде "День здоров'я"

19 вересня у Дніпровському районі пройде іще один «День здоров'я», присвячений Всесвітньому Дню  серця  та Міжнародному дню людей похилого віку. Тепер усі бажаючі люди поважного віку, які з 9.00 до 11.00 завітають до амбулаторії  загальної практики/сімейної медицини  КНП  ЦПМСД № 1  Дніпровського району  міста Києва (вул.  Райдужна,14), зможуть:

отримати консультації лікаря-невропатолога, лікаря-загальної практики/сімейної медицини, а також поради  з питань  здорового способу життя;

пройти діагностичне обстеження (ЕКГ);

виміряти артеріальний тиск;

пройти лабораторні обстеження (загальний аналіз крові, біохімічне дослідження крові, визначити вміст цукру в крові).

Також буде працювати виїзний флюорограф для проведення флюорографічного обстежень легень, з метою виявлення на ранніх стадіях захворювання на туберкульоз та онкологічні захворювання.

Акція проходить за ініціативи Управління охорони здоров'я Дніпровської РДА та має на меті збереження здоров'я та профілактику інвалідності. Адже лише    відповідальне  ставлення  до свого здоров’я, попередження  виникнення хвороб зможуть продовжити  активне довголіття.

Довідково. Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН (14-го грудня 1990-го року, резолюція № A/RES/45/106 від 14 грудня 1990 р.) В Україні цей день відзначають з 1991 року. Шоста частина людей похилого віку в Україні – самотні.

За інформацією Управління охорони здоров'я Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку