КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2017

Районний штаб з підготовки до опалювального сезону: вкрай важливо працювати динамічно

Районний штаб з підготовки до опалювального сезону: вкрай важливо працювати динамічно

14 вересня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу по підготовці та координації житлового фонду і об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2017-2018 років. Засідання проходило під головуванням першого заступника очільника району Віктора Сушінця. Серед присутніх були заступник начальника районного управління житлово-комунального господарства Наталія Левченко, директор комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, начальники всіх дванадцяти  районних житлово-експлуатаційних дільниць та представники ПАТ «Київенерго», ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Троєщина» ПАТ «Київенерго», РТМ «Позняки» ПАТ «Київенерго» та КП "Київтеплоенерго".

Традиційно заслухали керівників ЖЕД-ів, які доповіли про результати підготовки до опалювального сезону, оперативний стан виконання та дотримання попередньо сформованого плану-графіку робіт. Зокрема йшлося про: кількість отриманих актів готовності житлових будинків до опалювального сезону та усунення зауважень від теплопостачальних організацій, наявність та усунення поривів, процес «промивки» опалювальної системи  будинків тощо.

Керівники ЖЕДів та представники теплопостачальних організацій ще раз обговорили параметри взаємодії в частині отримання актів готовності, прискорення цього процесу, спільно проговорили та з’ясували причини можливих відставань від робочого графіку та дії, що повинні упередити ці відставання. Також представники теплопостачальних організацій піднімали конкретні питання, що стосуються звірки опалювальної площі, обслуговування обладнання, відновлення вкраденого контрольно-вимірювального обладнання тощо.

Про підготовку об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду доповіли представники структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та охорони культурної спадщини. Представник комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» прозвітував про повну готовність підприємства до зими.

Наприкінці засідання оперативного штабу Віктор Сушінець звернув увагу присутніх керівників на те, що до початку опалювального сезону залишилося обмаль часу, тому слід здійснювати щоденний жорсткий оперативний контроль за процесом підготовки.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління житлово-комунального господарства



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.